Perioada reducerilor este timpul cumpărăturilor avantajoase. Anume acum poți să-ți cumperi bluza sau rochia mult dorită, la un preț mult mai mic decât a costat până acum. Totuși ca să-ți păstrezi cumpătul și să nu te lași dusă de valul reducerilor, trebuie să urmezi câteva reguli. Fă-ți o listă
Fă-ți o listă care să cuprindă piesele vestimentare de care ai nevoie. Sigur, poți găsi și ceva la preț mici, de care nu ai nevoie foarte mult, dar care va fi o cumpărătură avantajoasă. Însă nu te lăsa dusă de val și nu cumpăra doar pentru că e perioada reducerilor.

Investeşte în piese clasice
Piesele vestimentare clasice, sunt în trend mereu, indiferent de tendințele schimbătoare. Așa că cea mai bună investiție în garderoba ta, sunt hainele clasice, în care vei arăta mereu superb, indiferent de tendințe.

Probează mai multe mărimi
Chiar dacă tu îţi ştii foarte bine dimensiunile, este bine să încerci două-trei mărimi ca să vezi care ţi se aşează cel mai bine. Fiecare magazin are mărimi diferite. De aceea este bine să-ţi iei în cabina de probă mai multe haine.

Intră şi în magazine pe care nu le cunoşti
Cele mai multe dintre noi avem două-trei branduri preferate şi ne-am obişnuit să ne cumpărăm haine numai din acele magazine. Însă, ai putea fi plăcut surprinsă de prețurile și calitatea hainelor, din magazinele în care nu ai avut curaj să intri, din anumite motive. 

Atenţie la piesele de un sezon
Dacă vrei să-ţi cumperi piese cool, nu este cazul să cheltui prea mult. Astfel de haine se poartă un sezon, după care le vei arunca. Aşa că, dacă te atrag hainele cu ţinte, de exemplu, nu uita că iarna viitoare nu le vei mai purta.

Atenţie la posibile defecte
O mare problemă la reduceri este că multe piese vestimentare sunt cu defecte. Aşa că, mare atenţie la hainele pe care ţi le alegi. Chiar dacă sunt reduse nu se merită să investeşti în nişte haine de o calitate îndoielnică.

Nu uita de accesorii
De foarte multe ori, suntem tentate să ocolim accesoriile scumpe. Ne gândim că mai bine ne cumpărăm haine decât să investim într-un colier interesant. Însă, în perioada reducerilor îţi poţi achiziţiona câteva accesorii cool, care vor atrage atenţia şi care îţi pot transforma o ţinută banală într-una foarte şic.

 

Distribuie articolul: