S-a tot vehiculat anul trecut o reunire a uneia dintre cele mai celebre formații pop-dance a nilor ’90 și iată că liderul ei, Laurențiu Duță a făcut anunțul oficial. În ultima zi de februarie, cei trei băieți de la 3 Sud Est, care înnebuneau discotecile acum 15 ani revin cu o piesă nouă.

„Dragii mei! Vă anunț cu bucurie lansarea noului single 3 Sud Est – Emoții , vineri 28 Februarie, atât pe Youtube cât și pe toate stațiile de radio. Vă pup!”, a scris Laurențiu Duță pe contul său oficial de Facebook. Într-o oră de la anunțul compozitorului acesta a cumulat aproape 5 mii de like-uri și circa 400 de distribuiri.

captura

Despre o potențială revenire la formula de trei a declarat anterior și Viorel. “Putem avea succes şi în prezent cu 3rei Sud Est. Nu e mare diferenţa între ce era atunci şi ce se face acum. Uşor, uşor s-a revenit la piese dance, piese în limba română. Mie îmi place muzica care se face în prezent în România. Am o părere bună şi despre noul val de artişti. Noi atunci ne-am despărţit din cauza opiniilor diferite. A fost o perioadă tulbure atunci pentru toată lumea. Toţi erau înnebuniţi să plece afară”, a spus solistul.

Distribuie articolul: