Nu uita să ai grijă de sănătatea și frumusețea ta în permanență. Trebuie să știi diferite metode de întinerire, pe care să le aplici atât cu ajutorul specialiștilor, cât și acasă, de sine stătător. 

Îți descoperim o metodă care te va salva de diferite maladii și îți va întineri organismul. Tot ce trebuie să faci e să pui palma pe genunchi. Sub al patrulea deget vei simți o gropiță.

Potrivit site-ului Fithacker.ru, anume în acest punct se ascunde longevitatea vieții.

Îndreaptă fluxul de aer cald de la uscătorul de păr spre acest loc și ține timp de 1- 3 minute până apare o ușoară roșeață. Important e să nu ții prea mult aerul cald, ca să eviți arsurile pe piele. Încălzește aceste zone de la ambele picioare timp de 7 zile (e preferabil să realizezi metoda, în perioada când e Lună plină. Se știe că Luna plină încarcă organismul uman cu energie).

NcelQov3glU

După ce vei efectua această metodă, vei avea o creștere a imunității și te vei simți mai energic(ă)!

Apoi poți continua cu masări ale acestui puct. Masează punctul, prin mișcări circulare, în sensul acelor de ceasornic, de 9 ori la fiecare picior. (E preferabil să efectuezi exercițiul până la amiază) . Un asemenea masaj are un efect stimulator. Pe de altă parte, masajul de după amiază, efectuat prin masări împotriva acelor de ceasornic are un efect calmant.

La finalul masajului vei simți o ușurare în organism. Nu te panica dacă, în timpul masajului, vei avea furnicături pe frunte, la picioare și omoplați.

Distribuie articolul: