Oamenii își spun tot mai des poveștile pe Instagram, acolo unde imaginile pot înlocui orice fel de descriere. Azi îl veți cunoaște pe Dr. Mike - un medic atrăgător din New York, care are cel mai bun prieten din lume - o cățelușă husky pe nume Roxy.

După ce a început să-și promoveze modul de viață pe Instagram, Dr. Mike a devenit un adevărat star al acestei rețele, alături de cățelușa sa. Azi, contul său este urmărit de peste 450 000 de internauți și mai ales internaute dornice să admire acest bărbat.

Mike este rezident în anul II la medicină și pentru că este tânăr, își umple viața cu tot felul de activități distractive.

Dr. Mike își intrigă urmăritorii și prin descrierea pe care a inclus-o la contul său de Instagram – „Doar un bărbat și câinele lui, care sunt împotriva lumii”. De ce este atât de urmărit acest medic newyorkez? Pentru că are exterior de manechin, pentru că este burlac și afișează un model de prietenie dintre un bărbat și un câine. Fanele sunt pur și simplu topite atunci când Mike mai publică și fotografii care îl afișează la costum ori în echipament sportiv și nu în halat alb.

Pe contul de Instagram @doctor.mike apar aproape zilnic postări cu referire la activiatatea lui Mike, dar și pasiunile sale din timpul liber: automobilele, câinii, tenisul de câmp, fitnessul, ședințele foto, petrecerile cu prietenii, zborurile cu helicopterul și sportul extrem.

„E nevoie de o inimă”, spune Mike, în descrierea unei fotografii realizate la spital, dând de înțeles că are nevoie de un suflet pereche…

Foto: instagram.com/doctor.mike

Distribuie articolul: