Larisa Dolina și-a început cariera scenică în anii 1970. De atunci, de fiecare dată când apare pe scenă, ea surprinde prin ținutele abordate. Nu poți să nu observi că an de an, deceniu după deceniu, cântăreața parcă întinerește, iar acest lucru este reflectat anume de stilul ei vestimentar.

Atualmente lumea se îmbracă simplu: fără fantezie, fără individualitate. Nu putem să spunem acest lucru despre celebritățile din Rusia. Există câțiva reprezentanți ai scenei, ce pot fi numiți cu adevărat stilați. În această listă este inclusă și Larisa Dolina.

Apariția publică a artistei în vârstă de 65 de ani a stârnit mereu discuții. Acestea nu se referă doar la silueta ei fantastic de subțire, ci și la ținutele abordate. 

De exemplu, această fotografie făcută în culise la Bazarul Slavianski a stârnit o serie de controverse în rândul fanilor interpretei:

Larisa Aleksandrova a apărut într-un trenci turcoaz supradimensionat și pantaloni evazați. Unii admiratori au apreciat lookul artistei, alții s-au arătat revoltați de ținuta, în opinia lor, ciudată. 

Acum, haide să vedem cum s-a schimbat stilul Dolinei între ani (pentru a-ți demonstra că artista este un fel de Benjamin Button de Rusia):

Modestia anilor 1970


Este puțin probabil ca Larisa Aleksandrovna să se fi plăcut în tinerețe, mai mult decât acum. 

Rock ‘n’ roll în anii 1980

Cu o tunsoare iconică, cântăreața pop e plină de farmec pe scenă. Plus, e machiată abundent și agresiv.

O altă transformare în anii 1990


Schimbarea bruscă de imagine a Larisei Dolina în anii nouăzeci a devenit știrea de sensațiune a spectacolului rus. Larisa Aleksandrovna părea mai frumoasă atunci, căci a aruncat și câteva zeci de kilograme.

Cântăreața a întinerit brusc, a slăbit și tot atunci a apărut hitul său: „Vremea în casă”. Stilul artistei a devenit mai modest pentru o vreme, iar haosul din părul ei a fost înlocuit cu o coafură elegantă.

Anii 2010


În al zecelea an al secolului 21, Larisa Alexandrovna s-a concentrat pe sex-appeal-ul ei, mai ales că aspectul fizic și silueta i le permiteau.

Rochiile feminine, elegante, în stil romantic, au fos înlocuite acum cu o abundență de culori și costume strălucitoare, demonstrând farmicele siluetei sale. Vedeta, la acea vreme ,avea deja peste cincizeci de ani.

Anii 2020


Un corp tonifiat, machiaj și coafură mereu actualizate – toate o reprezintă pe artistă și în 2021.

Desigur, Larisei Dolina i s-a reproșat că folosește prea mult Photoshop în poze sale de pe Instagram, dar cine nu păcătuiește? Principalul lucru este că artista a luptat serios cu amprenta vârstei și refuză să se transforme într-o vedetă bătrână, care ar nega noile tendințe din modă.

Sursa: woman.ru

Distribuie articolul: