Deja de o bună perioadă de timp, Nicoleta Nucă este stabilită la București împreună cu mama sa, acolo unde muncește la noi proiecte muzicale și acolo unde se pregătește de primul concert susținut vreodată pe acoperișul Casei Poporului. Concertul va avea loc mâine, pe 25 iunie, iar cu această ocazie, Nicoleta a decis să se lase pe mâinile hairstilistului său preferat, care a făcut magie în părul cântăreței.

„The man of my hair!” (Bărbatul părului meu), comunica Nicoleta ieri, pe pagina sa oficială de Facebook, acolo unde a distribuit și câteva fotografii cu noul său look. Vorbim despre hairstylistul român Ștefan Ungureanu, favoritul Nicoletei, la capitolul schimbare de look.

Fanii au apreciat încă din primele rânduri noul efect Ombré, regăsit în podoaba capilară a Nicoletei Nucă. În părul artistei și-au făcut loc o mulțime de vârfuri blonde. „Wow! Încetul cu încetul părul tău începe să devină blond. Îmi place la nebunie noul look (mai ales datorită slăbiciunii mele pentru persoanele blonde). Chiar te prinde foarte bine”, remarcă una dintre fanele Nicoletei.

Precedenta schimbare de look a vedetei i-a fost realizată de către Lorenzo Malandrino.

10940594_10206061482915445_3665769728701023606_n

Menționăm că mâine seară, Nicoleta va evolua pe scena improvizată în premieră pe Casa Poporului alături de mai mulți artiști, printre care Antonia, Lariss, Mira, Carla’s Dreams și Lori. Evenimentul este intitulat „Pro FM On Top” și realizat cu sprijinul Camerei Deputaţilor.

Foto: Facebook, ProFM

Distribuie articolul: