Atunci când vrei să slăbești este foarte important nu doar ceea ce mănânci, dar și ce bei. Cele mai eficiente băuturi într-o cură de slăbire sunt cele preparate din produse naturale, în condiții de casă, de aceea îți descoperim trei rețete minune.

Hidromel. Se amestecă un pahar cu apă călduță, o linguriță de miere și două lingurițe de suc de lămâie. Se bea de trei ori pe zi, înainte de mâncare. Conținutul de vitamina C din băutură ajută la eliminarea toxinelor și îmbunătățește sistemul imunitar.

Băutură din fulgi de ovăs. Această băutură îmbunătățește metabolismul și întărește sistemul imunitar. Într-un borcan de 3 litri adaugă 200 de grame de fulgi de avăs, jumătate de ceașcă de chefir și 1,5 litri de apă. Acoperă borcanul cu tifon și lasă-l într-un loc cald pentru acidifiere.  Strecoară băutura într-un vas și se fierbe la foc mic, amestecând periodic. Băutura se bea cu jumătate de oră înainte de masă, câte jumătate de pahar.

Băutură din miere și scorțișoară are proprietăți de curățare a organismului și reglarea metabolismului și scade senzația de foame.
Adaugă jumătate de linguriță de scorțișoară la 200 ml. de apă fiartă. Atunci când s-a răcit lichidul, se mai adaugă o linguriță de miere de albini și se pune la rece timp de două ore. Se bea seara și dimineața pe stomacul gol.