Știm prea bine la ce să ne așteptăm atunci când încălțăm pantofi cu toc la birou. Dureri de picioare, edeme, câteodată chiar și traume. Cum se simte oare un bărbat, purtând tocuri o zi întreagă?

Brandon Cohen este reporter al site-ului pentru bărbați BroBible.com. Acesta și-a testat rezistența într-un mod neobișnuit pentru bărbați, dar foarte solicitant – a purtat pantofi cu toc timp de o zi întreagă.

Experimentul a început la ora 8.30, atunci când Brandon se pregătea să plece la serviciu. Și-a schimbat ghetele obișnuite pe sandale cu toc. Abia ieșit din casă, reporterul a început să simtă dureri amețitoare de picioare.

La ora 9.00 Bradon urcă în mașină și pornește spre serviciu:

„E greu să fii fată…”

La 12.30 jurnalistul înțelege și justifică femeile care uneori sunt prea nervoase și indispuse:

 „Îmi vine să-i omor pe toți în acest moment!”

La parcarea subterană Brandon apreciază importanța de a plasa mașina cât mai apropae de ieșirea din parcare.

„Să cobori pe scări purtând tocuri este absolut periculos…”

Judecat de majoritatea bărbaților, Brandon obține într-un final un copliment de la o domnișoară. După pauza de prânz, Brandon nu mai poate merge spre mașina sa.

„Aceasta este o tortură similară cu înfășuratul picioarelor în China.”

La ora 19.15 Brandon renunță la plimbarea în oraș din cauza durerilor de picioare și încheie experimentul cu pantofii pe toc.

Nu mai are rost să menționăm despre puterea femeilor de a rezista diferitor încercări cu zâmbetul pe buze. Dovada este prezentată în acest video.

Totuși fiecare își are limitile sale, iar ceea ce ar fi greu de pentru femei, un bărbat ar realiza cât ai spune „pește.”

Distribuie articolul: