Un duș relaxant este sfânt la sfârșitul oricărei zile de muncă, iar pentru amplificarea experienței, poți alege un duș special, care, pe lângă, jetul obișnuit, vine și cu variantele care imită ploaia tropicală, cascada sau pulverizatorul. Obliqua este un duș special, cu un design avangardist și minimalist, pe care-l prinzi în perete, pe verticală.

Sistemul aderă cu ușurință la orice tip de perete, integrându-se în orice decor, într-un mod extrem de delicat și elegant. Unghiul de cădere a apei îți dă o senzație reconfortantă și este obținut prin sistemul Flyfall Rain, care oferă control absolut al direcției de curgere a apei, dar și de gestionare a distanței pe care se întinde jetul. Acest lucru îți permite să instalezi acest duș în orice tip de baie, chiar și într-o baie mai mică.

Dușul Obliqa este disponibil în trei variante (cu capul înclinat, fără capul înclinat, dar și variantă fără cap înclinat și cu duș separat, ce poate fi luat în mână). Toate aceste versiuni poți fi dotate la cererea ta cu iluminare prin LED, disponibile în culorile argintiu mat, argintiu-oglindă, alb sau negru.

Acest duș a fost creat atât pentru scopul său inițial, a te spăla, cât și pentru relaxare, atât pentru fizic cât și pentru psihic. Toate modele au termostat prin care poți regla temperatura apei, dar și patru variante de jet: tip ploaie, tip cascadă, pulverizator și cel normal, produs de un duș obișnuit. O asemenea plăcere te poate costa de la 435 de euro în sus.

Sursa: Business24 

Distribuie articolul: