Cea mai urmărită vedetă din show-bizul rusesc trezește din nou interes, iar știrea acestei zile ține cu siguranță de revenirea sa la baștină. Potrivit „Rossia 24”, Janna Friske s-a întors la Moscova și a fost surprinsă în câteva imagini video.

La circa un an de absență, interpreta Janna Friske, împreună cu familia sa, s-a întors la Moscova, iar pe internet au apărut deja imagini video în care interpreta, însoțită de Dmitri Shepelev și fiul lor Platon, se plimbă pe una din străzile moscovite. 

Din imaginile video se vede clar că Janna a slăbit considerabil și că se deplasează deja fără sprijinul apropiaților. Potrivit sursei citate, boala Jannei deocamdată a cedat, iar medicii își exprimă așteptările ca această stare să dureze cât mai mult timp. 

După tratamentul efectuat în SUA, Letonia și China, starea de sănătate a vedetei s-a normalizat, astfel încât acum, Janna se plimbă foarte mult, conduce automobilul și merge de una singură la cumpărături.

Jurnaliștii ruși nu exclud faptul că Janna și-ar putea relua activitatea muzicală în scurt timp, însă evită să facă presupuneri neconfirmate încă.

La Moscova, Janna s-a reîntâlnit cu prietenii și a fost surprinsă din nou de către paparazzii portalului super.ru.

Amintim că un prieten apropiat de-al interpretei reclara recent, pentru KP.ru: „La Moscova, Janna se va întoarce nu mai devreme de luna decembrie.”

Foto: super.ru

Distribuie articolul: