În urma anulării mai multor zboruri de către AirMoldova, compania aeriană a venit cu unele precizări. Astfel, compania va poate opera zboruri, începând cu data 11 martie.

În acest sens, compania a contractat trei aeronave de la companii europene. De asemenea, unele zboruri vor suferi modificări de orar.
„Pentru amortizarea dificultăților operaționale existente, compania a contractat trei aeronave de la companii europene pentru a opera o parte din cursele programate. O altă parte din zborurile planificate vor suferi modificări de orar. Vor fi reduse frecvențele de zbor pentru anumite destinații. Din păcate, o serie de anulări de zboruri, au fost inevitabile în contextul dat. Astăzi, compania aeriană Air Moldova nu va opera zboruri. Începând de mâine, compania aeriană Air Moldova va relua treptat activitatea operațională cu ajutorul aeronavelor contractate”, anunță compania într-o postare pe Facebook

În prezent, compania se confruntă cu o  situație dificilă, dar neagă informațiile despre faliment. Potrivit informațiilor, compania aeriană Air Moldova se află în proces de depășire a dificultăților și reorganizare a activității operaționale astfel încât să își onoreze, în continuare obligațiunile față de pasagerii săi.

Distribuie articolul: