Emily Istrate nu cedează și pășește cu încredere în industria muzicală! La numai 13 ani, se poate lăuda cu prestație recentă la show-ul Golos.Deti Ucraina, iar începând de aseară - și cu,o evoluție explozivă la Next Star România. Mica artistă a cântat o piesă „de vârf”, care o reprezintă și îi trădează din plin calitățile vocale.

Încă de când și-a făcut apariția pe scenă, Emily a fost apreciată pentru carismă și pentru aceea că la 13 ani, știe deja să vorbească în 7 limbi: română, rusă, engleză, japoneză, turcă, germană și puțin din spaniolă și franceză. Studiază engleza de la 3,5 ani, iar acum o vorbește la perfecție – recunoaște mama concurentei. Rusa a învățat-o acasă, spaniola – de la telenovele, iar japoneza – din călătoriile sale în Japonia.

Talentata moldoveancă nu a ezitat să spună că este semifinalistă a concursului Golos.Deti Ucraina, fapt pentru care a fost din nou lăudată.

Cei 4 jurați au avut așteptări mari, care le-au și fost îndreăptățite din plin. Surpriza a fost faptul că pe scenă, concurenta a interpretat piesa „Hora din Moldova”, cântată de Nelly Ciobanu la Eurovision. Tot cu această piesă Emily a ajuns semifinalistă în Urcaina, în echipa Tinei Karol. La Next Star, mentor îi este Pepe.

Mult succes în continuare, Emily!

Admirați și voi prestația ei:

Vezi și:

Are în colecția sa 100 de păpuși Barbie, 50 de rujuri și câteva parfumuri semnate de idolul ei. Cunoaște-o pe Emily Istrate, fetița de 13 ani urmărită de mii de fani

A regretat decizia Tinei Karol. Mica interpetă Emily Istrate părăsește competiția Golos.Deti Ucraina

Foto: Arhiva Personală