După ce au ajuns pentru a treia oară pe scena show-ului românesc iUmor, asumându-și titlul de „cea mai bună trupă de comedie din România Mare”, băieții din Comedy Zebra Show pornesc pleacă din nou peste Prut într-un turneu în câteva orașe. Unde anume și-au stabilit show-urile umoristice, aflați mai jos.

Comedy Zebra Show și-a anunțat turneul în România încă acum o săptămână. Primul spectacol – cel de mâine,  30 martie, urmează să aibă loc la Suceava. De Ziua Glumelor, chiar pe 1 aprilie, băieții le dau întâlnire fanilor de la Brașov, pentru ca să evolueze la București abia pe 6 aprilie.

Asta însă nu e tot, pentru că în luna mai, băieții promit să ajungă în orașele importante din toată România!

17457401_1369107036479116_6262711591425848632_n

Decizia trupei de comedie de a porni într-un turneu prin țara vecină vine în contextul unei noi participări la iUmor.

Mă declar cel mai mare fan al trupei Comedy Zebra Show, pe care eu o consider cea mai bună trupă de comedie din România și când spun România, mă refer la România Mare”, le-a spus, la cea mai recentă ediție, juratul Mihai Bendeac.

Atunci însă, basarabenii nu au luat trei Like-uri, atfel că au nevoie de voturile telespectatorilor pentru a urca din nou pe scena iUmor. O puteți face prin aplicați concursului. Să le ținem pumnii!

Comedy Zebra Show, pentru a treia oară pe scena iUmor! „E cea mai bună trupă de comedie din România Mare” (VIDEO)

Foto: Facebook.com, Sergiu Munteanu

Distribuie articolul: