Polina Gagarina și soțul ei, Dmitrii Iskhakov, au făcut un obicei din a călători undeva în fiecare sezon. Deși a mers nu demult în Maldive, cuplul a decis să revină pe nisipurile strălucitoare din acest colț de Paradis.

Dragi prieteni, așa cum se zice: finally I’m here. Acum începe regenerarea completă după turnee și multitudinea de concerte și filmări, dar și după o mare intoxicație de joia trecută, din cauza căreia a trebuit să amân câteva concerte. Treaba a fost serioasă, a trebuit să merg la spital, unde mi s-au administrat picurători.

Acum, totul a rămas în urmă și deja pot vorbi la trecut despre ceea ce mi s-a întâmplat.

Fiți foarte atenți la ceea ce mâncați, ce beți și pur și simplu aveți grijă de voi. Acestea nu sunt pur și simplu cuvinte. Să aveți o dispoziție grozavă, pentru că se apropie Paștele”, a mărturisit Polina Gagarina astăzi, tocmai din Maldive.

Din fericire, intoxicația a rămas în trecut, fapt care se poate citi și pe chipul interpretei. Vedeta a distribuit pe Instagram și o fotografie care îi afișează forma fizică în costum de baie:

Ну, дорогие друзья, как говорится finally I’m here! И теперь началось полное восстановление после туров и многочисленных концертов и съёмок! И ещё после сильнейшего отравления в прошедший четверг, из- за которого мне пришлось отменить несколько концертов. Дело дошло до больницы, бесконечных капельниц. Теперь всё позади и я могу об этом говорить в прошедшем времени Слава Богу! Будьте внимательны и осторожны к тому что едите, что пьёте и просто берегите себя! Это не просто слова! Всем прекрасного настроения! Ведь скоро Пасха🌸 фотографировал сын📷 ❤️#jumeirahvittaveli #полинагагарина #гагаринапоехали #gagarinapolina #мальдивы #заслуженныйотдых #hm #hmstudio #hmrussia @hm

A photo posted by Polina Gagarina (@gagara1987) on

Polina Gagarina trădează faptul că se odihnește alături de soț și fiu pe plaja Jumeirah Vittaveli, împânzită cu hoteluri de lux și condiții regești, mai ales că sezonul estival încă nu a început și familia poate savura priveliștile în liniște deplină!

Cântăreața se odihnea în Maldive și la începutul acestui an:

Polina Gagarina se relaxează alături de soț și fiu în Maldive! Și-a etalat silueta în costum de baie (Foto)

Foto: instagram