După ce a avut parte de o farsă telefonică din partea celor doi comedianți, Vovan & Lexus, Elton John se pare că se va întâlni cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, pe bune. Artistul speră ca, în cadrul scurtei întâlniri, să îl convingă pe liderul rus să schimbe legile ce incrimineaza persoanele de orientare gay în Rusia.

Elton John se va întâlni cu președintele Rusiei, Vladimir Puțin. De această dată întrevederea va fi una reală, și nu o farsă telefonică.

În urmă cu ceva timp, artistul britanic a avut parte de o farsă telefonică. Un prezentator Radio l-a sunat, susținând că este translatorul lui Puțin, și spunându-i că președintele Rusiei vrea să îl întâlnească. De fapt era vorba despre cei doi comedianți, Vovan & Lexus, celebri prin farsele telefonice pe care le organizează diferitor persoane de rang înalt.

Elton John s-a arătat atunci extrem de onorat de invitație. După ce farsă a fost făcută public, adevărații reprezentanți de la Kremlin au decis să îl invite pe bune pe solist la Moscova. A fost sunat de adevăratul Putin iar în curând artistul va plecă în Rusia pentru o scurtă întrevedere cu temutul lider. Printre discuțiile pe care le vor avea se află și drepturile persoanelor cu orientare sexuală gay, care sunt încriminate încă în Rusia.

Sursa, Foto: ADPM

 

Distribuie articolul: