Își crește băiețelul de 12 zile și recunoaște că e foarte greu la început să faci față responsabilităților de tânără mămică. Interpreta Cezara spune că  este ajutată de mama ei și că într-o lună promite că va reveni în forță cu noi proiecte muzicale. ”Nu pot să zic exact când voi fi gata să revin în forță, pentru că depinde cât de repede îmi voi reveni după naștere. Sper să fie peste o lună, pentru că am reușit să slăbesc cu 13 kg și îmi doresc să mai slăbesc încă 10. Când voi simți că sunt gata, voi merge la București să imprim o nouă piesă. Pe lângă piesa ”Your love” , urmează să lansez o nouă producție muzicală, care e o coloborare cu un producător din România. Deocamdată tot ce îmi doresc este ca copilașul meu să fie bine”, ne-a spus interpreta.

Presa autohtonă scrie că interpreta ascunde cine este tatăl coplilului. Pentru revista online PentruEa.md, Cezara a spus: ”Nu ascund cine e tatăl copilului, de fapt el a hotărât că nu vrea să se știe pentru că e vorba de viața lui privată. El nu face parte din showbiz și nu e obișnuit cu camerele și viața publică”.

Cezara a mai spus că va face publice pozele cu băiețelul ei abia peste un an. Revista noatră îi dorește interpretei să-i fie sănătos băiețelul și multe realizări muzicale de succes.

Distribuie articolul: