Charlize Theron și Sean Penn au o relație din iulie 2014 și deja sunt hotărâți să se căsătorească. Potrivit publicației Daily Star, cuplul și-a planificat o nunta pe 7 august 2015, chiar în ziua de naștere a lui Charlize.

Presa americană scrie că evenimentul va avea loc într-o atmosferă mai intimă, în casa actriței de la Johannesburg. Mirii sunt în căutarea unei biserici unde se vor cununanși a unui cvartet de coarde, care va acompania ceremonia de nunta.

La ai săi 55 de ani, Sean Penn urmează să se căsătorească pentru a treia oară. În anii ’80 actorul a fost căsătorit cu Madonna, iar în 1996, Sean și-a unit destinul cu Robin Wright. Cuplul a divorțat cu 14 ani mai târziu, în anul 2010.

Charlize Theron, în vârstă de 39 de ani nu a fost vreodată căsătorită, deși a avut o relație de nouă ani (2001-2010) cu actorul Stuart Townsend. În luna martie 2012, Theron a adoptat un băiat, pe care îl educă singură.

1399401663_sean-penn-charlize-theron-zoom
În ianuarie 2015, Sean Penn a recunoscut pentru presă că nu este împotriva ideii de a se căsători cu Charlize Theron, deși preferă să-și numească viitoarea căsătorie nu este a treia la număr, dar prima.

„Veți spune că am fost căsătorit de două ori – dar, în acel timp, conștientizam mult mai puține lucruri decât în ​​prezent. Deci, eu nu aș  considera această căsnicie a treilea, ci prima”, a declarat Sean.

Los Angeles Premiere of The Gunman

Distribuie articolul: