Fanii Mihaelei Tatu nu pot să nu remarce schimbările care dau buzna în viața ex-vedetei de televiziune. Celebra româncă a reușit, pe parcursul ultimului an, să dea jos mai bine de 20 de kilograme, iar după aproape 3 decenii de când a divorțat, s-a lăudat și cu o nouă relație!

15977019_1692017764145593_1701322503127533147_nMărturia legată de noua relație a fost făcută de Mihaela Tatu în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a fost invitată să participe săptămâna trecută. Vedeta a confirmat că acum, inima sa e din nou ocupată:

„M-am căsătorit la 21 de ani, iar prin 1991, după 19 ani de relație, am divorțat de tatăl Ioanei. Distanța a fost de vină. Nu mai eram iubiți. Îl priveam ca pe un frate, ca pe un foarte bun prieten, cum de altfel am și rămas până în momentul de față. Suntem buni prieteni. Da. Acum am pe cineva. El este motivul pentru care arăt așa. Iubirea te schimbă. Nu este gelos. Ar mai fi lângă mine dacă ar fi gelos? Nu se pune problema. Nu contează câți ani are sau ce face. Importantă este energia pe care o am alături de el. Este o relație la distanță, nu locuim împreună. Nu mai am 20 de ani ca să mai conteze distanța”, a dezvăluit vedeta de aproape 54 de ani.

Cât despre felul în care a slăbit, Mihaela Tatu a fost motivată de starea de sănătate, care i se înrăutățise dramatic. A găsit un nutriționist bun la București și anume el a ajutat-o să arate și să se simtă cum o face în prezent:

„Am slăbit 20 de kilograme într-un an și cred că sunt mai sexy acum. Ce bunăciune mai sunt acum!”, a mai recunoscut  Mihaela Tatu, la aceeași emisiune.

Așa arăta Mihaela Tatu în decembrie 2014:

Vezi și:

Mihaela Tatu: „Soții voștri nu au nevoie de menajere, spălătorese și bucătărese!”

Dumnezeu ne iubește pe toți, dar față de mine are o slăbiciune! 20 de lecții de viață de la Mihaela Tatu

Foto: Facebook.com, Women’s Summit MoldovaIacovlev Dima Photographer

Distribuie articolul: