Experiența anilor precedenți ne arată că la concursurile de voce, se înscriu și oameni care activează de ani buni în industria muzicii. Excepție nu face nici Maxim Zavidia. Cântărețul a trecut Prutul pentru a arăta că își dorește marele premiu de la Vocea României.

Maxim avut câțiva suporteri în culise, printre care și mama, care se declară mândră de faptul că fiul ei este ambițios și se dezvoltă de unul singur în industria muzicală.

La ediția de ieri seară a concursului „Vocea României”, tânărul a pregătit piesa „Billie Jean”, a lui Michael Jackson, însă evoluția sa nu a întors niciunul dintre scaunele juraților, cântărețul ratând șansa să meargă în următoarele probe.

Billy Jean nu mai e piesa aia, când o schimbi așa mult. OK, este bine să o personalizezi, dar ai făcut o felicitare. E o chestie de control, adică vrei să faci multe lucruri și trebuie să te controlezi, să nu le faci chiar pe toate, ci doar pe alea care contează. Ăsta e sfatul meu pentru tine, pentru data viitoare”, a argumentat Marius Moga.

Amintim că Maxim Zavidia și-a întrecut puterile la selecția națională Eurovision deja de 4 ori. Ultima oară, cântărețul de 26 de ani a evoluat cu o piesă de dragoste intitulată „La la love”.

Acum doi ani, Maxim a ajuns și în semifinalele de la „Românii au Talent” alături de Samir Loghin. Tot în 2014, cei doi au mai evoluat și la X Factor.

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: