Prezentatoarea tv8, Tatiana Granciuc a fost invitata Eugeniei din această săptămână la interviul „După Cortină”. De luni până vineri prezintă emisiunea „Iubește Viața, la tv8” și trebuie să menționăm că acest rol îi vine mănușă. Este o femeie superbă ce debordează de energie pozitivă. 

Tatiana recunoaște că se simte ciudat în postura de invitată și că are ceva mai multe emoții de cât pe canapeaua de la „Iubește Viața.” Televiziunea a venit în viața ei ca o întâmplare fericită, nu ca o alegere.

Când eram mică visam să fiu prezentatoare de meteo.

„Aveam chiar și o tablă și o puneam în camera mea și desenam pe ea nourași și prezentam meteo. Nu am ales eu televiziunea, pur și simplu a fost un moment potrivit și un om care mi-a oferit această șansă.”

Îmi este greu să mă privesc și îmi este greu să vorbesc despre emisiune când toată lumea mă întreabă…

„Eu le zic: putem să trecem la alt subiect? chiar și cu soțul meu despre emisiune vorbim în mașină doar de la serviciu până acasă. Îmi este greu să mă uit la mine, știu că trebuie ca să îmi văd defectele și ca să le corectez, dar îmi este încă dificil. Când mă uit la mine îmi pare că sunt grasă, îmi pare că am ochii strâmbi, am nasul mare….”

Iubește Viața

„Da, iubesc viața… Ăsta este și mesajul emisiunii, invităm la noi oameni care au trecut prin niște experiențe complicate și pe care le-au depășit cu succes și care pot fi un exemplu pentru ceilalți.”

Urmărește interviul integral pentru a afla care a fost cel mai rușinos moment ce i s-a întâmplat la emisiune și cum se descurcă cu invitații deloc vorbăreți.

Vezi și: După Cortină cu Lilu, despre familie, carieră și critici: „Ceea ce spui e ceea ce există în tine„ (Video)