Nicoleta Adam este o fată muncitoare, care a trecut pe la mai multe televiziuni și portaluri de știri până a ajuns la Jurnal TV – locul unde se simte ca peștele în apă. Nicoleta este prezentatoarea emisiunii „M-Adam”, un proiect ce schimbă soarta femeilor, oferindu-le un nou look și un nou stil vestimentar. Nicoleta a avut o iubire pentru modă încă de mică, așa că putem spune că acum este “omul potrivit la locul potrivit”.

Jurnalista ne-a povestit despre pasiunea ei pentru modă și viața sa personală. Oare se mărită în curând?

Proiectul M-Adam și cum este să schimbi viața femeilor, oferindu-le o nouă imagine

Nicoleta are o echipă de profesioniști alături de care reușesc să facă minuni cu femeile ce își doresc o schimbare în viața lor. Desigur pe lângă lacrimile de bucurie vărsate de eroine au fost și șocuri adevărate. Întrebată dacă a rămas vreo eroină mai puțin mulțumină de rezultat, Nicoleta ne-a povestit: „Da, a fost o eroină, căreia nu neapărat nu i-a plăcut, dar atunci când s-a văzut în oglindă a izbucnit în plâns. Ea a venit cu un păr foarte lung, dar dezastruos. Și Victor i-a tăiat părul și a plâns cam trei ore, chiar dacă nu avea de ce pentru că rezultatul era unul chiar fenomenal.” Pentru a vedea schimbarea urmărește interviul.

„Boala” pentru haine și modă

„Eu nuștiu de unde o fi pasiunea asta pentru modă, dar cu siguranță nu e de la mama. Mamei îi place să fie aranjată, să schimbe hainele, dar cred că nu ca mine, la mine o fi vreo boală…

Dă-mi o oră liberă în care să am timp să combin hainele între ele și după nu ai treabă cu mine, sunt atât de relaxată că nu mai am nevoie de nimic. Când eram mică stricam toate hainele. Mama își cumpăra ceva, iar eu mă uitam și mă gândeam: „dacă eu aș îmbrăcat cămașa asta ca rochie și aș rupe de aici colanul și l-aș lega mai jos ar fi perfect pentru mine.” Am avut probleme foarte grave cu mama din cauza asta. Mama îmi spunea că: „am impresia că trebuie să pun la dulap lăcățele ca tu să nu mai strici nimic.”

„Eu nu cred că o ținută frumoasă trebuie să coste neapărat foarte mult. Ceea ce costă mult la mine sunt gențile și pantofii. Hainele sunt niște obiecte vestimentare la care nu trebuie să ținem mult. Second handurile sunt preferatele mele.”

Despre bărbatul din viața ei…

„Un bărbat îți mai colorează zilele, este soarele din viața ta. Da, este acel soare prezent în viața mea. Mă luminează sau nu, asta cred că se vedete pe fața mea. Este un bărbat cuceritor, foarte, foarte amuzant peste măsură de amuzant, uneori nici nu îi mai înțeleg glumele. E foarte sincer și nu e genul de bărbat care să îți facă complimente de dimineață până seara și probabil asta mă face să fiu ok lângă el.”

Cum a găsit Nicoleta Adam o rochie marca Prada la second hand cu doar un leu, ce mai spune despre relația sa, dar și cum recunoaște buzele bărbaților din showbizz-ul autohton, vezi daca urmărești interviul integral. 

Vezi și: „După Cortină” cu stilista Rusanda Cebotari, despre tendințele anului 2020 și ce să nu poarte niciodată un bărbat (Video)

Distribuie articolul: