La 31 de ani, Dana Rogoz a decis să facă o schimbare radicală pentru look-ul său. Actrița și-a tăiat cosița în direct pe Facebook și s-a ales cu o tunosare bob, însă nu s-a oprit aici.

Dana a decis să-și tundă și mai scurt părul, optând pentru o coafură de băiat. Actrița a recunoscut că are pentru prima dată o freză atât de scurtă.

„Cu ocazia implinirii varstei de 31 de ani mi-am facut 3 cadouri: o tunsoare noua (probabil ati vazut pe Facebook transmisiunea live de la mine de acasa, in care Alex Claudiu Sarghe imi taia parul, pe care il voi dona maine catre Fundatia Renasterea pentru realizarea de peruci pentru copiii bolnavi de cancer, prin campania Brave Cut Romania), un IRM (yey! azi am fost sa imi fac unul in zona lombara sa verific ca e totul ok in urma cazaturii pe scari si am adormit in timpul lui, ceea ce demonstreaza ca fie am un psihic grozav, fie sunt foarte obosita) si cel de-al treilea cadou…. Moon Studio – noua “casa” a brandului Moon in care va voi putea invita curand si la care impreuna cu Radu am lucrat tot anul” a povestit Dana pe blogul său.

2-101 3-93 5-87 n1-2 n3-2 n4-1

Foto: Danarogoz.com

Distribuie articolul: