La scurt timp după ce i-a adresat scuze publice soției sale, cu care se află deja în proces de divorț, prezentatorul rus Marat Basharov a fost surprins de către paparazzii de la Heat.ru în ipostaze foarte tandre cu o altă femeie. Este vorba despre o celebră antrenoare de patinaj artistic din Rusia, care a zburat cu Basharov într-o vacanță romantică la Sochi.

Prezentatorul de 40 de ani Marat Basharov nici n-a reușit să se despartă bine de fosta soție, că a fost văzut deja în compania antrenoarei de patinaj artistic Maria Orlova, care are 43 de ani. Actorul a mers cu Orlova într-o vacanță la munte în Sochi și asta, după ce declara, în fața camerelor de filmat: „Îmi iubesc soția și nu vreau să divorțez!

Marat a cunoscut-o pe această femeie încă în perioada în care muncea la un recent proiect televizat de patinaj artistic, iar pe durata scandalului de violență domestică pe care l-a generat, anume Maria Orlova ar fi fost cea care „îl liniștea” pe actor.

Potrivit sursei citate, cei doi amanți au fost văzuți la aeroport săptămâna trecută, atunci când se pregăteau de zborul spre Sochi. Păstrau distanța în aeroport, însă în avion s-au așezat alături, optând pentru două locuri în Clasa Business.

După ce au aterizat în Sochi, Basharov și noua sa iubită s-au oprit la un hotel scump și au petrecut mai tot timpul în odaia în care s-au retras. Abia după prima jumătate a zilei au urcat în munți pentru a schia. În afara hotelului, cei doi soți nu au trădat niciun gest tandru.

Sursa citată mai scrie că pentru săptămâna petrecută la hotelul din Sochi, perechea ar fi scos din buzunar circa 200 000 de ruble rusești.

Amintim că Marat Basharov s-a căsătorit, la sfârșitul lunii mai a anului trecut, cu actrița Ekaterina Arharova. Toamna trecută, după ce Basharov ar fi consumat alcool, acesta ar fi agresat-o fizic pe soția sa, aducând-o până la starea de comă. La câteva săptămâni de la scandal, Ekaterina a decis că vrea să uite în trecut relația cu Marat, solicitându-i divorțul în instanță. 

Sursa, Foto: Super.ruradulova.livejournal.com

Distribuie articolul: