Nu toate miresele sunt disperate atunci când află că cel mai frumos eveniment din viața lor li s-a anulat chiar aproape de data preconizată! Americanca Shelby Swink este cel mai pozitiv model în acest sens. După ce a aflat că bărbatul cu care urma să se căsătorească a anulat nunta chiar în ultimele zile, Shelby a decis să-și transforme rochia de mireasă în pânză pe care a rutnat un amestec întreg de vopsele. 

La 1 noiembrie, Shelby Swink urma să se căsătorească cu alesul inimii sale, însă acesta s-a răzgândit cu câteva zile înainte de marele eveniment. Mireasa de 23 de ani a trăit senzații de șoc imediat după ce a aflat de răzgândirea mirelui, însă a decis că pesimismul n-are s-o ajute cu nimic și a abordat lucrurile mai cu umor!

Mai erau șase zile până la nuntă, când logodnicul meu mi-a spus că se gândește să o anuleze. Următoarea zi a venit și mi-a spus că nu mă iubește și că nu vrea să-si petreacă restul vieții cu mine”, povestește tânăra, potrivit Huffiington Post.

Fotografa care urma să participe la nuntă i-a sugerat miresei să nu abordeze negativ situația, ci să încerce „trash the dress” – distrugerea frumoasă a rochiei de mireasă care nu i-a adus fericire tinerei de 23 de ani.

Rochia albă și scumpă i-a fost cumpărată miresei de către mama acesteia, care, până la urmă i-a mărturisit că banii investiți în ea nu mai contează și că se poate debarasa de rochie fără nicio mustrare de conștiință.

Pentru „ritualul” de distrugere a rochiei, mireasa și-a chemat domnișoarele de onoare și părinții, care au vărsat, pe rochia albă a lui Shelbi, zeci de tuburi cu vopsea, transformând-o într-un adevărat tablou.

După ce prietenele mele au aruncat cu vopsea peste rochia mea, mi-am dat seama că această haină nu este decât un simplu material”, spune Shelby Swink.

Tânăra mărturisește că distrugerea rochiei a ajutat-o să scape de tristețe, dezamăgre, furie și să lase în trecut iluzia fericirii pe care o trăia lângă bărbatul care trebuia să-i devină soț.

1 noiembrie trebuia să fie o zi plină de fericire, înconjurată de oameni dragi și așa a și fost”, spune Shelby, despre data de 1 noiembrie 2014, când a decis să-și arunce la gunoi rochia albă de mireasă.

Noi ne definim singuri propria noastră fericire și trebuie să ne confruntăm cu multe, pentru a o obține. Dacă viața îți oferă lămâi, fă din ele limonadă! Toate lucrurile se întâmplă cu un anumit motiv”, spune americanca.

Foto: Elizabeth Hoard Photography

Distribuie articolul: