Nu știi cum să-ți surprinzi iubitul într-o seară de duminică? Ai chef de o ieșire „ca în familie” cu prietenele și nu știi unde să mergi ? Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului va avea loc pe 9 octombrie la Filarmonica Națională „Sergei Lunchevici” și anume deschiderea noului sezon Comedy Zebra Show.

Grupul umoristic anunță un eveniment senzațional unde cele mai controverate subiecte ale momentului se vor regăsi în glumele delicate dar totuși pipărate rupte parcă din realitate. Astfel politica, moda, dragostea și nu doar, vor fi la ele acasă.

Deși în viața de zi cu zi băieții de la Comedy Zebra Show pot fi văzuți în sala de operație sau sau la cravată și costum, odată adunându-se împreună zămislesc cele mai ingenioase stand-up-uri care nu pot lăsa pe nimeni indiferent.

Mai mult, la braț cu buna dispoziție va sta și muzica bună deoarece gazda promite prezența celor mai actuali interpreți autohtoni. La edițiile anterioare publicul a fost răsfățat cu muzica lui Guz, Kapushon, Mevv sau Tany Vander așa că avem încă un factor ce stârnește curiozitate.

imagine-1

 

Întregul umor moldovenesc urcă o nouă treaptă după ce băieții de la Comedy Zebra Show acumulează tot mai multă experiență, perseverează și râsetele de la glumele lor au fost auzite și peste Prut în cadrul concursului umoristic românesc „iUmor”.

Dacă am intrigat, accesați pagina web al evenimentului sau dați un search și găsiți primul grup umoristic exclusiv în limba română  – Comedy Zebra Show.

Nu rata ultima ocazie de a procura bilete la redeschiderea sezonului de pe 9 octombrie. Ele pot fi găsite la casele Filarmonicii Naționale sau pe www.fest.md. Nu uita, pe 9 octombrie, la ora 18:00, umorul îți dă întâlnire.

P

Distribuie articolul: