Mulți dintre fanii Siannei se miră de cum îi reușește interpretei să-și onoreze cu sfințenie rolurile de mamă, soție și artistă. Ieri, talentata soție a lui Radu Sîrbu și-a inclus în repertoriu o primă piesă cu versuri în limba rusă: „Дикая Роза” (Wild Rose). E un single care își aștepta de mult timp ziua lansării!

„Pentru că pe lângă piesele pentru artiști din România și Moldova am compus de-a lungul anilor alături de Rassada Music & Radu Sîrbu și piese pentru artiști din Russia, precum Viktoriya Daineko („Дыши”, „Крылья”), Korni („А это не дождь”), Shahzoda („Любовь это ты”), Liza Fox ( „Динамит”) și mulți alții, era inevitabil să răspund la rugămintea fanilor mei din Rusia și să lansez o piesă pe placul lor.

Дикая Роза e o piesă de suflet, compusă acum câțiva ani și care a așteptat cuminte momentul potrivit să ajungă la ascultatorii ei. Am hotărât că acum este momentul… Cum fiecare carte sau piesă are o poveste a ei, așa și piesa aceasta are o poveste frumoasă, iar iubirea pătimașă și aproape distrugătoare nu putea lipsi din peisaj.

Deși lansată abia aseară, am primit multe mesaje frumoase și sunt nespus de fericită să dăruiesc o mică părticică a sufletului meu.

Iubesc să dăruiesc prin intermediul pieselor mele și sunt recunoscătoare când primesc înapoi”, ne-a mărturisit Ana Sîrbu, despre cea mai recentă piesă a sa.

Creația audio poate fi ascultată aici:

Foto:

Distribuie articolul: