A demonstrat în repetate rânduri că este o mamă extraordinară. Andreea Bănică știe cum să petreacă timpul frumos, alături de copilașii săi și încearcă să valorifice fiecare zi liberă pe care o are. Astăzi, artista de peste Prut a făcut o plimbare cu fetița și băiețelul său de doar câteva luni, iar pozele și filmulețele de la „locul faptei” nu au avut cum să lipsească de pe rețelele de socializare.


Recent, Andreea a postat pe Instagram un video în care apare alături de fiica sa, Sofia – un copil adorabil, dar și de micuțul Noah, care doarme cuminte în brațele mamei. Și pentru că are o viață extrem de activă, cântăreața a decis să petreacă weekendul în liniște. S-au refugiat în natură, au cules flori și s-au bucurat unii de ceilalții.

Citește și: Andreea Bănică îl prezintă lumii pe Andrei Noah: „E un băiețel foarte cuminte, foarte liniștit, sănătos, frumos”

Din imagini se poate observa și relația specială pe care o are Andreea Bănică și fetița sa. Frumoasa mămică o dezmiardă cu cele mai dulci cuvinte și nu uită să îi demonstreze cât de mult o iubește – un gest reciproc, de altfel.

capture-20170304-163242

Acum patru zile, Andreea Bănică lansat cel mai nou single din cariera sa, care este și prima piesă de după ce a devenit mămică. „Linda” – o melodie în limba spaniolă a reușit să acumuleze peste 200 de mii de vizualizări pe YouTube. Videoclipul este unul de vară, super fresh, în care interpreta apre îmbrăcată foarte sexy.

Poți asculta piesa și urmări videoclipul mai jos:

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: