Pentru Delia vacanța de iarnă pare să nu se mai termine. A petrecut zile bune în Thailanda, acolo unde a vizitat locuri exotice și a făcut cunoștință cu o altă cultură. Astăzi, însă artista se odihnește într-o altă țară la fel de frumoasă - Cambodgia.


Întreg parcursul călătoriei poate fi văzut pe contul de Instagram al vedetei, acolo unde aceasta își surprinde fanii cu imagini de poveste. Și dacă în Thailanda, interpreta s-a refugiat de la gălăgie și grijile cotidiene, atunci în noua destinație aceasta profită din plin de distracție și peisajele pitorește care îți taie respirația.

Vezi și: A uitat de viața luxoasă și a plecat într-o călătorie de suflet. Cum s-a odihnit Delia în plină iarnă (FOTO)

Alături îi este și soțul. Împreună se odihnesc cât pentru un an, pentru că după ce va reveni din vacanță, Delia urmează să înceapă concertele și evenimentele în care este implicată. Până atunci, însă cei doi se simt cât se poate de bine unul lângă celălalt.

Citește și: „Psihedelia”, două zile la Sala Palatului din București. Cât va costa un bilet?!

Și pentru că se află pe continentul asiatic, cântăreața încearcă să guste cât mai multe delicii locale. Pe unele dintre ele le și imortalizează pentru a le prezenta admiratorilor virtuali.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: