Puțini știu că Aleksandr Litvin a rămas văduv în timpul participării sale la showul de clarvăzători „Bitva Ekstrasensov”. A rămas cu doi fii și a trebuit să o ia de la zero, iar în scurt timp a întâlnit-o pe Alyona - o femeie cu 15 ani mai tânără decât el, care i-a dăruit un fiu de aproape 3 ani. Ce spune clarvăzătorul despre această relație, aflăm dintr-un interviu pe care acesta l-a acordat pentru ELLE.

Familia este baza tuturor lucrurilor. Tot de ce are nevoie un om pe parcursul vieții, i se oferă chiar de la începuturi în familie. Este câmpul în care se formează intuiția și personalitatea noastră. Este cel mai simplu să ne comparăm familia cu un arbore. Rădăcinile sunt generațiile trecute, tunchiul sunt părinții, iar noi suntem ramurile care ies din trunchi. Dacă rupi o creangă, ea pur și simplu moare!

Nu vreau să separ rolul bărbatului și rolul femeilor într-o familie, pentru că o familie există doar în colectivitate. Așa se întâmplă, însă, că bărbații sunt mai puțin intuitivi decât femeile, de aceea acolo unde este nevoie de intuiție, rolul principal îi aparține femeii.

Relația cu Alyona a început în 2008, după ce am câștigat „Bitva Ekstrasensov”, când am început să primesc o grămadă de scrisori. Le citeam pe sărite, pentru că era imposibil să răspund la toate. La un miez de noapte, am primit un email de la o tânără care îmi spunea că mama îi era grav bolnavă. Am simțit panica pe care o trăia, i-am sunat și i-am spus ce să facă. Ne-am întâlnit peste câteva luni, la 20 martie și am mers împreună la spital. În următoarea zi, i-am sunat din noou și i-am zis că era o zi perfectă pentru plimbări și că o invitam la film. Am ales un film, biletele căruia sunt păstrate și astăzi. Erau puțini oameni în cinema, iar noi ne-am așezat la locurile noastre. Vă închipuiți? Am adormit la prima întâlnire. Apoi, am înțeles că mă simt foarte confortabil cu Alyona.

foto: СЛАВА ФИЛИППОВ

foto: СЛАВА ФИЛИППОВ

Inițial, am ascuns de fiii mei relația cu Alyona, pentru că nu eram sigur că mă vor înțelege. Dar au acceptat totul ca niște oameni maturi și nu am avut nicio problemă. Cred că i-am pus în condiția să se gândească de unde pot găsi și ei astfel de soții. Alyona are exclusiv energie feminină, ea poate face 1000 de lucruri în același timp. Este finanțist într-o mare companie. Nu mă pot supăra deloc pe ea, chiar dacă am motive. Și asta nu este din cauza diferenței de vârstă, de 15 ani.

foto:  СЛАВА ФИЛИППОВ

foto: СЛАВА ФИЛИППОВ

Activitatea mea nu-mi afectează viața de familie, iar capacitățile mele mă ajută doar atunci când trebie să fac o alegere de care va depinde soarta mea și a copiilor mei.

Cea mai multă atenție a mers spre fiul meu mai mare, Evgheni. Atunci când a venit el pe lume, eram foarte tânăr și mă jucam cu el ca un copil. Și pentru Albert acordam suficient timp. Acum, la orice ocazie ne adunăm și mergem împreună în călătorii cu iahtul. Soția alege încotro vom merge, iar sarcina mea și a lui Albert este să ridicăm pânzele la timp. Lui Vladimir, mezinul, i-a mers mai puțin, pentru că eu plec de acasă atunci când el încă doarme. Când mă întorc, el doarme din nou.

Un tată bun este omul care creează sentimentul de securitate pentru copii și soție. Cel mai mare compliment al unei femei, pentru bărbatul său este: Cu tine, mă simt în siguranță”, a declarat Litvin, în interviul pentru sursa citată.

Distribuie articolul: