De obicei, femeile care nasc, devin mai corpolente, mai ales dacă nu este vorba de prima graviditate. Nu se întâmplă la fel și pentru cântăreața rusă Marina Maksimova, alias Maksim. După ce a adus pe lume a doua fetiță, aceasta a ajuns să cântărească doar 45 de kilograme! Cum a slăbit, aflați mai jos.

Fanii virtuali ai artistei au început să-și facă griji pentru sănătatea Marinei Maksimova la foarte scurt timp după a doua graviditate a interpretei. MakSim a revenit pe scenă la doar o lună după ultima naștere și a început să slăbească văzând cu ochii.

În ultimele luni, vedeta a mai dat jos 8 kilograme și a început să arate ca o adevărată balerină. Nici nu e de mirare; MakSim a recunoscut că a obținut astfel de rezultate grație exercițiilor zilnice la bara prezentă în sălile de antrenamente pentru balet. Marina a recunoscut că a muncit pentru a arăta bine în ultimul său videoclip, care urmează să apară în curând.

„Recunosc că a fost greu. Am plâns, chiar, la repetiții. Uneori, antrenorii mei aveau un comportament mai dur, dar se vede că mi-a fost de folos”, a recunoscut interpreta, pentru publicația 7 Days.

11235953_1587401624882443_353267226_n

Foto: Instagram, 7Days

Distribuie articolul: