După 37 de ani de căsnicie, un bărbat și-a înșelat soția cu secretara lui de 25 de ani. Reacția femeii a fost cu totul și cu totul surprinzătoare.

După 37 de ani de căsnicie, mi-am prins soțul înșelându-mă cu secretară lui, o tânără de doar 25 de ani.

Nouă iubită a lui Mihai a vrut să locuiască în casă noastră (casă cumpărată de amândoi), care valorează peste un milion de dolari. Pentru că el a avut avocați mai buni, a reușit să câștige procesul. Mi-a dat un termen de trei zile pentru a mă mută. M-am resemnat și am decis să mă pregătesc pentru un nou capitol în viață mea. Nu puteam să sufăr, un astfel de bărbat nu merită nici măcar o lacrimă de-a mea.

Am petrecut prima zi încercând să îmi împachetez lucrurile în cutii. În a două zi, am închiriat un camion pentru a îmi mută cutiile.

În a treia zi, am decis să iau cină pentru ultima dată în casă mea. Așa că am aranjat frumos masă, am aprins câteva lumânări parfumate, am pus muzică pe fundal și m-am delectat cu creveți, caviar și cea mai scumpă șampanie pe care am găsit-o.

După ce am terminat, am mers în fiecare cameră și am îndesat caviarul și creveții rămăși în toate tijele perdelelor. Apoi am curățat în bucătărie și am plecat.

Am ținut legătură cu Andreea, menajeră noastră, care îmi este prietenă de mai bine de 10 ani. Ea m-a pus la curent cu tot ce s-a întâmplat după plecarea mea.

Domnișoară secretară s-a mutat în nouă casă. Totul a fost minunat pentru câteva zile. Apoi, treptat, în casă a început să miroase ciudat. Au încercat totul: au curățat, au dat cu mopul, au aerisit, au folosit spray-uri cu parfum puternic. Gurile de aerisire au fost verificate, iar covoarele au fost spălate.

Au fost aduși și specialiști pentru a caută animale moarte. În cele din urmă, au schimbat toate covoarele extrem de scumpe.

Nimic nu a funcționat. Toți au renunțat să mai vina în casă respectivă; Andreea și-a dat și ea demisia. În cele din urmă, nici ei nu au mai putut rezista mirosului, așa că au decis să se mute; la doar câteva zile de la plecarea Andreei, am aflat că au pus casă de vânzare.

După o luna, când au văzut că nu au niciun cumpărător, au scăzut prețul casei la jumătate. Nici măcar agenții imobiliari nu voiau să îi ajute, spunându-le direct că nimeni nu le va cumpără casă. Văzând că nimic nu merge, au hotărât să facă un împrumut uriaș pentru a își cumpără o nouă locuința.

L-am sunat pe Mihai să văd ce mai face; mi-a spus toate problemele sale, menționând și faptul că relația dintre el și nouă iubită începe să se răcească și că simte că este înșelat. L-am ascultat cu politețe, mă gândeam că poate și el este înșelat (ar merită asta) însă am preferat să nu îi dau sfaturi legate de relații. I-am spus că îmi lipsește foarte mult vechea casă și că sunt dispusă să renunț la banii primiți de pe urmă divorțului pentru a luă casă în schimb.

Spre surprinderea mea (mă așteptăm să stea mai mult pe gânduri), el a fost imediat de acord cu această ofertă. Mi-a vândut casă pentru aproape nimic. În doar o oră am semnat actele.

O săptămâna mai târziu, priveam fericită cu Mihai și iubita lui se uită la bărbații de la compania de transport mutau toate lucrurile din casă pentru a le duce către nouă locuință a lor, zgârciți peste măsură, au luat și tijele de perdele :))

Mesaj scris de Kudika.ro.

Distribuie articolul: