Pe 4, 5 și 6 martie, Sala Palatului, din București, a găzduit 3 spectacole uluitoare by Delia Matache și prietenii săi. Show-urile au fost solicitante și au stors-o de puteri pe artistă, astfel că la nici o săptămână, și-a făcut bagajele și dusă a fost! Unde, vă spunem mai jos.

A devenit o tradiție ca după fiacare mare concert, Delia să-și facă bagajele și să plece, alături de soț, într-o destinație exotică. După o lansare alături de The Motans și 3 zile uluitoare de concert, artista a plecat din nou spre meleaguri asiatice.

A post shared by Delia (@delia) on

Pentru că a explorat Thailanda în lung și-n lat, cântăreața a decis să evadeze în Sri Lanka – un stat insular din sudul Asiei, Oceanul Indian.

#ceylon

A post shared by Delia (@delia) on

Insula Ceylon (așa se numea din start statul Sri Lanka) a întâmpinat-o pe Delia cu vreme toridă, clima tropicală fiind la ordinea zilei. Deși măsoară doar 400 km de la Nord la Sud și 200 – de la Vest la Est, insula posedă o mulțime de obiective turistice culturale și naturale, pe care artista le savurează pe îndelete, luându-și cu asalt fanii de pe Instagram.

A post shared by Delia (@delia) on

Delia a ajuns și la Colombo – un oraș cu multe obiective religioase și laice: temple, moschei și catedrale. Cel mai mult însă e vrăjită de plantații, mai ales cele de ceai, care cuceresc la propriu vizitatorii!

A post shared by Delia (@delia) on

Ce-i drept, a sperat că se va bronza lejer, însă a cam exagerat cu statul la Soare!

Nu ma invat minte…cu statul la soare. #acusuferaintacere #iaurt#aloevera

A post shared by Delia (@delia) on

Admirați  și voi câteva imagini din vacanța plină de #verde a interpretei!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: