Astrologul Lucia Palii vine cu vești bune pentru reprezentanții tuturor semnelor zodiacale. „În octombrie, vine o perioadă mai armonioasă pentru toată lumea. Soarele se alipește Jupiterului - planeta norocului. Migrează în Balanță și Venus. După 15 octombrie, este perioada de aur a anului 2017. Se va trăi mai ușor, mai vesel, mai relaxat.”

„Oamenii au poftă de distracții, îndrăgostire și cumpărături. Vor fi și ocazii bune de câștig. Vine perioada de numiri în funcții, mulți vor ajunge să își apere dreptatea, veți reuși să vă înțelegeți mai ușor cu adversarii, oponenții, concurenții. Lenea poate fi un obstacol  esențial pentru realizarea dorințelor”, avertizează Lucia Palii.

Până a ajunge în perioada de aur, însă, trebuie să trecem cumva peste perioada geloziei, erorilor în bani și a indigestiilor.

„Până în primele zile ale lui octombrie, continuă opoziția lui Marte față de Neptun. Asta înseamnă că e multă dușmănie, gelozie, erori în comunicare, se manifestă dereglările psihice, otrăvirile, indigestiile. Substanțele chimice agresive prezintă pericol. Violența și tentativele de omor sau sinucidere, care au început să se manifeste în august, se vor manifesta până în februarie 2018.”

Cei ce au profesii riscante, probleme de sănătate sau planifică intervenții chirurgicale și decizii imprtante, să țină cont că zilele cu efect negativ în luna octombrie vor fi: 3, 4,5 ,6, 9, 10, 13, 17, 19, 23, 24, 27, 28. Efectul se menține uneori până a doua zi dimineața.