Președintele de onoare al democraților a fost invitat în cadrul unei emisiuni în studioul UNIMEDIA. Dumitru Diacov a fost luat la întrebări și despre familia sa. Dacă este sau nu politică în casa lui Diacov, aflăm chiar de la deputat. Dumitru Diacov a declarat că nu discută despre politică în familie, dar că cei de acasă sunt la curent cu ceea ce se petrece în acest domeniu, iar nepoții săi recunosc liderii politici din țară. “Niciodată nu discut despre politică în familie. E destul că eu sunt implicat de dimineață și până-n noapte în politică, familia mea simpatizează partidul în care sunt și atât”, a declarat deputatul democrat în cadrul interviului.


Întrebat cu ce se ocupă soția și fiicele sale, Dumitru Diacov a precizat: “Soția este bunică și încearcă să facă acest lucru cât mai bine pentru că avem patru nepoți. Cele două fiice fac un mic bussines, arendează un spațiu unde țin o cafenea”. Deputatul a mai povestit că, deși nu discută cu nepoții săi despre politică, aceștia recunosc unii lideri din țară, spre exemplu, îl știu pe Primarul general al capitalei.

Diacov a precizat în cadrul interviului că le-a oprit, ceva ani în urmă, pe fiicele sale să plece la studii peste hotare. “Pentru mine este și o mândrie, dar e și un motiv de îngrijorare munca pe care o fac. Vreau ca măcar nepoții mei să trăiască într-o țară normală, liniștită, în care să se poată autorealiza ușor. În acest sens, le-am interzis copiilor mei să plece la studii în SUA. Nu am regrete, eu mă mândresc că ele sunt acasă”, a mai precizat deputatul democrat.

Dumitru Diacov și soția sa au două fiice: Natalia și Olesea. Acestea i-au adus, la rânsul lor patru nepoți. Amintim că deputatul democarat a fost recent invitatul unui interviu, realizat de UNIMEDIA în care a vorbit despre colegii săi de partid și de parlament, imaginea PD dar și cât costă un mandat de deputat. Interviul integral poate fi văzut aici.

Distribuie articolul: