Cine s-ar fi gândit că cineva va îndrăzni să o parodieze pe ducesa de Cambridge și să o transforme întrun personaj de animație? Ideea năstrușnică le-a venit în minte celor care lucrează asupra serialului animat „The Simpsons”. Ilustratorii i-au dedicat lui Kate o întreagă serie de episoade și au utilizat cele mai reușite ținute ale ducesei. Câte de haios arată Middleton în acest rol, vedeți mai jos.

Ilustratorul Alexsandro Palombo a imortalizat mai multe variante „galbene” ale diferitor celebrități.

Tot Palombo este pictorul care a redat majoritatea variantelor „The Simpsons”, ale ducesei de Cambridge. Totuși, personajul de culoare galbenă, pe care îl prezintă Kate, este mult mai simpatic decât celelalte, mult mai hidoase. 

Motivul promordial pentru care pictorul a ilustrat-o pe Kate într-un personaj animat se referă la recenta numire a ducesei drept cea mai stilată celebritate a zilelor noastre.

Pentru a sublinia pasiunea ducesei de Cambridge pentru tendințele modei, pictorul a reprodus cele mai chic ținute ale lui Kate, începând cu simpla rochie galbenă marca Jenny Packham și terminând cu rochia lila, creată de Alexander McQueen. 

Alte piese reproduse în garderoba personajului animat sunt paltonul verde, marca Catherine Walker și celebra rochie albă, marca Roland Mouret.

Precum era de așteptat, Palombo a surprins-o pe Kate în mai multe ipostaze, iar una dintre acestea o prezintă alături de bunica soțului său – Elizabeta a II-a, cu care ducesa s-ar afla, actualmente, într-un conflict.

Ducesa de Cambridge nu este singurul personaj parodiat de Palombo. Alte celebrități care au mai trecut printr-o experiență similară au fost Kim Kardashian și Kanye West.

Amintim că recent, celebra revistă americană „Vanity Fair” a realizat un clasament al celor mai bine îmbrăcate celebrități din lume, iar femeia care s-a bucurat de laurii victoriei, în acest clasament este chiar ducesa de Cambridge.

Ducesa este permanent lăudată pentru alegerile pe care le face, în materie de îmbrăcăminte. Mai mult, există dovezi că Middleton se inspiră permanent din stilul soacrei sale, prințesa Diana, din ale cărei maniere învață doar din înregistrările video din arhiva familiei.

Foto: Instagram