Ducesa de Cambridge e toată numai zâmbet! La câteva săptămâni după ce a dezvăluit că este însărcinată, gravida Kate Middleton și-a făcut apariția în public și a atras toate privirile fotografilor! Deși burtica viitoarei mame nu este foarte proeminentă, schimbările sunt sesizabile!

Potrivit portalului britanic dailymail.co.uk, Kate a fost remacată la Palatul Buckingham în timpul vizitei de stat a președintelui Singapore. Gravidă în circa 13 săptămâni, Kate Middleton și-a însoțit soțul și nu și-a scos zâmbetul de pe față până la finalul evenimentului oficial. 

Exteriorul ducesei de Cambridge a fost completat de o ținută elegandă, de culoare gri, marca Alexander McQueen – unul dintre designerii preferați ai lui Catherine. Ținuta a fost accesorizată cu o pălărie de culoarea ținutei, creată de Jane Taylor – o altă favorită a Familiei Regale. 

      

Ducesa care suferă de hyperemesis gravidarum (grețuri matinale severe) nu a mai fost văzută în public încă de la anunțul cu privire la sarcina sa.

Ieri, consilierii regali declarau că ducesa va naște în luna aprilie a anului viitor și că starea sa de sănătate se îmbunătățește continuu. 

Din cauza grețurilor foarte frecvente, recent, ducesa s-a retras împreună cu George la casa părinților săi dintr-o provincie britanică. Se pare că mama ducesei, Carole Middleton, a ajutat-o să se recupereze complet.

Președintele Tony Tan Keng Yam a sosit la Londra împreună cu soția sa, Maria și s-a stabilit la Royal Garden Hotel. 

Amintim că ducesa a fost internată la spital cu gravidarum hyperemesis și deshidratare severă în timpul primei sarcini. De data asta, însă, medicii i-au diagnosticat la timp sindromul și i-au recomandat un tratament la domiciliu. Anterior, Kate a fost nevoită să refuze participarea la vizita oficială în Malta tot din cauza grețurilor severe. 

Distribuie articolul: