Kate Middleton, ducesă de Cambridge, a fost aleasă cea mai elegantă personalitate feminină din Marea Britanie, potrivit unui sondaj. Află cine completeză podiumul.

Întoarsă recent dintr-un turneu oficial de trei săptămâni în Noua Zeelandă şi Australia, ducesa Catherine a ocupat primul loc în top, cu 21% dintre voturi, surclasând-o de departe pe top-modelul Kate Moss, care, cu 4% dintre voturi, a reuşit să ocupe abia locul al optulea.

Pe locul al doilea în top se situează vedeta de televiziune Holly Willoughby.

holly

Locul al treilea este ocupat de cântăreața Cheryl Cole.

Cheryl

Se pare că eleganţa ducesei de Cambridge s-ar datora în mare parte sfaturilor reginei Elizabeth a II-a, care i-ar fi recomandat să poarte fuste şi rochii a căror lungime se opreşte la genunchi şi să adopte un stil mai sofisticat.

Kate

“Când este vorba despre stil, este clar că opinia reginei este suverană. Sub îndrumarea atentă a majestăţii sale, Kate a reuşit să se situeze pe primul loc în clasamentul eleganţei, tot mai multe femei preferând acum fustele şi rochiile mai lungi”, a spus Nick Chalkley, director al departamentului Fashion Buyer al site-ului de cumpărături QVC, care a comandat sondajul.

K1

În vârstă de 32 de ani, Kate Middleton a devenit ducesă de Cambridge în urma căsătoriei sale cu prinţul William al Marii Britanii, care a avut loc în aprilie 2011.

Sursa/Foto: mediafax.ro, london24.com, andytailor.com

Distribuie articolul: