Prietena apropiată a ducesei şi totodată naşa prinţului George, Emilia Jardine-Paterson a devenit noul stilist personal al Ducesei de Cambridge. Vezi ce sfaturi îi dă prietena!

În 2010, Kate Middleton a fost sfătuită de o persoană apropiată să-şi angajeze “o armată de stilişti” pentru a nu fi atacată de criticii de modă la fiecare apariţie în public.

Recent, unele surse au dezvăluit că prietena apropiată a ducesei şi totodată naşa prinţului George, Emilia Jardine-Paterson a devenit stilistul ei personal. Aceasta are grijă de ţinutele pe care ducesa le poartă la evenimente oficiale şi nu numai, Kate având mare încredere în sfaturile ei: „ Emilia a devenit foarte importantă pentru ea” a declarat un apropiat al ducesei.

Ducesa de Cambridge

Emilia a fost cea care a sfătuit-o pe ducesa Catherine să poarte deux-piece-ul crem Alexander MqQueen la botezul micuţului George. Aceasta încearcă să o convingă pe Kate să renunţe la paleta de culori neutră şi să o îndrepte spre una mai colorată şi mai îndrăzneaţă, potrivit Fashion Telegraph.

Kate Middleton
Kate Middleton este adepta stilului clasic și elegant, creat cu ajutorul unor brand-uri precum Alexander McQueen, Temperley şi Jenny Packham.

Sursa: One.ro