A refuzat șansa de a fi muza lui Picasso, a fost rudă cu Winston Chruchill și Prințesa Diana și deține mai multe titluri decât Regina Angliei. Cu toate că trăiește pe picior mare, Ducesa de Alba obișnuiește să spună că n-a avut o viață ușoară. Vezi cum arată o prinţesă la 87 de ani şi cunoaşte-o mai bine.

María del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva, pe numele ei întreg, este cea mai bogată femeie din Spania, dar și persoana cu cele mai multe titluri nobiliare recunoscute din lume. Conducătoare a Casei de Alba, a 18-a ducesă a acestei familii, ea deține castele, palate, reședințe la țară și terenuri în întreaga Spanie, “perla” acestui imperiu imobiliar fiind Palatul Liria, din Madrid, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

În ciuda trecutului ei privilegiat, prințesa a scris în noua ei carte că viața ei n-a fost ușoară. A trecut prin Al Doilea Război Mondial și prin Războiul Civil, pe când ea avea doar zece ani. Cea mai dificilă sarcină din viața ei, mărturisește Ducesa, a fost reconstruirea palatului familiei, din Madrid, după ce edificiul a fost aproape ras de pe fața Pământului în timpul Războiului Civil.

 

Astăzi, Ducesa e mai cunoscută pentru aparițiile ei excentrice și pentru operațiile estetice, nu foarte reușite, despre care ea nu a dat niciodată detalii. A fost căsătorită de 3 ori, iar cotidianul The New York Times a numit-o “cea mai scumpă nuntă din lume. 

Povestea Ducesei de Alba seamănă cu strania poveste a lui Bejamin Button. Doar că ea întinereşte doar pe dinăuntru. “Mărturisesc că mă gândesc să rămân în viaţă. Numai aşa mă pot bucura de expresia de pe feţele oamenilor când mă uit la ei şi le spun: <O să vă îngrop pe toţi>”, a spus Ducesa recent.

Sursa: eva.ro
Photo:Hepta / Daily Mail
 

Distribuie articolul: