Aflat într-un turneu în Noua Zeelandă, împreună cu ducesa Kate și prințul George, William a mărturisit că-și replanifică familia. Despre ce este vorba, aflați mai jos.

La întâlnirea cu Cynthia Read – cea care a tricotat șalul din lână merinos pentru prințul George, la nașterea sa, ducele William i-a declarat, în prezența mai multor reprezentanți ai presei regale: ”probabil că va mai trebui să tricotați unul în curând”!

Cyntia este convinsă de sinceritatea lui William: ”Modul în care a spus-o echivalează cu o aluzie și cu un mic secret”.

La recepția de joi seara, ducesa de Cambrdge a băut doar apă, iar presa a speculat pe marginea acestui fapt, lansând păreri precum că ducesa ar fi însărcinată.

Amintim că în luna iulia, a anului trecut, Kate Middleton l-a adus pe lume pe George – moștenitorul Familiei Regale din Marea Britanie.

De asemenea, în luna decembrie, a anului trecut, revista „Star” a dezvăluit despre faptul că ducesa Kate ar urma să aducă pe lume un al doilea copil. Mai mult, mama lui Kate Middleton ar fi dezvăluit faptul că, în cazul în care fiica ei va da naştere unei fetiţe, numele acesteia va fi Diana.

Sursă foto: www.birthandbeyondmagazine.com, www.majacraft.co.nz, www.radiolive.co.nz,www.annaandkristina.com, lookglambox.com

Distribuie articolul: