Devenită de curând mămica celei de-a doua fetițe, actrița americană Drew Barrymore a pozat în prima ședință foto pentru revista People, împreună cu nou-născuta Frankie. Artista nu este măcinată de gândul că actorii ar trebui să-și ferească odraslele de camerele de luat vederi.

Încă din perioada gravidității Drew își asigura fanii că îi va anunța cu privire la nașterea ultimului său copil.

În interviul acordat pentru revista americană, actrița mărturisea că și-a revenit după naștere abia peste o lună. Totodată, actrița mai spune că după ce a născut-o pe Olive – prima sa fetiță, i-a fost foarte greu să dea jos kilogramele acumulate.

”Acum înțeleg că am doi copii, așa că trebuie să mă desprind de pat, să revin în formă și să încep din nou să câștig bani”, mărturisește actrița de 39 de ani, însă gândul o duce mereu la fetițele sale.

Vedeta recunoaște, însă, că îi vine destul de greu în anumite privințe: ”Cea mai mare provocare e faptul că fetițele adorm la ore diferite și se trezesc tot la ore diferite. Dar dacă se trezesc în același timp, e și mai greu, pentru că trebuie să îngrijesc de ambele în același timp.”

Despre fetița cea mare, Drew vorbește cu zâmbet: ”Olive o iubește pe Frankie și vrea să stea mereu alături de ea și să o hrănească, dar îmi spune că ar fi vrut un frățior.”

Necătând la greutăți, Drew apare pe coperta revistei People ca și o mămică împlinită. Revista va apărea în chioscurile din SUA abia vineri.

 Foto: People, www.popsugar.com, www.hollywoodtake.com, straightfromthea.com, www.dailymail.co.uk,www.gala.de

Distribuie articolul: