Ca o parte din Campania de promovare pentru Festivalul International Alimentar din Sydney, agenția de publicitate WHYBIN TBWA a proiectat 18 drapele naționale, folosind alimentele din fiecare țară frecvent utilizate, asociate cu nuanțele steagului. Astfel Italia apare cu o înșiruire de busuioc, paste și roșii. Vedeți cum arată și alte drapele, realizate din produsele naționale caracteristice fiecărei țări. 

India – pui curry, orez, cheera thoran și un fel de turtă indiană napolitană

India gastronimică

Brazilia – frunze de banane, lămâi, ananas și fructul pasiunii

 Brazilia

China – fructul dragonului și fructe stele

 China

Statele Unite – hot-dog, ketchup și muștar

 Statele Unite

Grecia – măsline și brânză feta

 Grecia

Japonia – ton și orez

 Japonia

Australia – placintă cu carne și sos

 Australia

Franța – branza albastră, branza Brie și struguri

 Franța

Marea Britanie – Scon (turtă tradițională), smântână și gemuri

 Marea Britanie

Turcia – rahat

 Turcia gastronimica

Spania – chorizo ​​și orez

Spania

Cum vă imaginați drapelul Republicii Moldova în stil gastronomic? Ce alimente tradiționale am include? Am spicuit de pe net o primă variantă, pe jumătate gastronomică. Voi ce idei aveți?

Moldova/România gastronomice

Foto: WHYBINTBWA, Facebook.com