Ne-am înșelat atunci când am crezut că trupa Carla's Dreams va lansa și o variantă în limba română a piesei „Треугольники.” În această seară, băieții au prezentat videoclipul oficial pentru această piesă cu versuri în limba rusă.

După ce ieri au cântat piesa pentru prima dată în studio-ul unui post de radio rusesc, băieții și-au prezentat premiera astăzi. Aflăm, odată cu lansarea, că versurile aparțin în exclusivitate proiectului Carla’s Dreams, în timp ce la muzică, băieții au fost ajutați de compozitorul  Alexandru Cotoi.

Produsul video, unul care explică pe îndelete „triunghiurile” iubirii din versuri, a fost elaborat cap-coadă de către talentații basarabeni de la BR Films, în frunte cu regizorul Roman Burlaca. Clipul video a fost filmat în România și dacă începe cu o cină, se termină cu scene care combină drama și erotismul.

La scurt timp după lansare, pe internet a apărut și primul cover pentru noua piesă. Autoarea e nimeni alta decât Anișoara Postolachi – basarabeanca despre care vă povesteam săptămâna trecută, într-un interviu pe EA.md.

Avea în gând muzica, dar a ales să învețe Obstetrica și Ginecologia peste Prut: „Am o viață-curcubeu!”

O basarabeancă face furori cu un cover realizat pentru piesa „Acele”, by Carla’s Dreams (Video)

Foto: captură video