The Motans își bucură din nou fanii, venind cu o surpriză  - o nouă piesă care se numește „Drama Queen”. Videoclipul producției este cel care face diferența de celelalte de până acum, întrucât, de data aceasta, The Motans au ales să facă un lyrics video cu animație, creat de MOPI Studio, o divizie a NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan), cu care a mai colaborat pentru „Lilith” feat. Keed și “Friend Zone”.

Piesa a fost compusă și produsă de The Motans (Denis Robeș) și Alex Cotoi, cu care a mai colaborat și pentru “Friend Zone”, “Weekend”, „Nota de plată”, „August”.

„Am marele noroc să lucrez cu oameni minunați precum Alex Cotoi, Bogdan Păun, Alexandru Mureșan și, desigur, întreaga echipă de la Global Records. Vă mulțumesc pentru tot și sunt fericit că am acest privilegiu. Sfârșitul primului capitol: Drama Queen”, a declarat The Motans.

La sfârșitul anului trecut, The Motans a lansat “Friend Zone” și „Lilith” cu Keed de la Șatra B.E.N.Z.

The Motans – Friend Zone

The Motans – Lilith feat. Keed


De asemenea, The Motans au lansat „Nota de plată” cu INNA, single care are peste 17 milioane de vizualizări.

The Motans feat. INNA – Nota de plata (Videoclip Oficial)

Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa “Weekend”, care a cucerit radiourile și televiziunile muzicale și a fost desemnată piesa anului 2017 conform MediaForest cu peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans feat. Delia – Weekend


Fanii The Motans s-au putut bucura de piese precum „Versus”, „August”, “Fifty Fifty”, „Tu”.

Citește și: Este sau nu DARA împreună cu Denis de la The Motans? Vezi ce a răspuns interpreta (Video)

Global EntertainmentGlobal Records, casă de discuri, Global Influencers, agenție de influencers marketing, și Global Booking, agenție de impresariere, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Ilie, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

 

 

Distribuie articolul: