Multe lucruri surprinzătoare s-au produs ieri seară, pe scena concursului „Novaya Volna” din Sochi. Unul dintre ele a fost, cu siguranță, duetul cântărețelor Valeriya și Kristina Orbakaite. Artistele au lansat o piesă și au cântat-o aseară în premieră.

Cele două blonde celebre din showbizul rusesc au promis încă acum câteva zile că vor încinge spiritele de la New Wave cu o piesă specială, iar ieri seară s-au ținut de cuvânt.

Surpriza celor două artiste a avut un efect scontat. Piesa „Любовь не продается” (trad.: „Dragostea nu se vinde”) a răsunat în premieră. Cântărețele și-au lansat piesa cu ocazie specială: seara aniversară de creație a compozitorului rus Viktor Drobysh, care a împlinit 50 de ani.

Noul single le reprezintă în totalitate pe artiste, care, deși se bucură de succes în carieră, rămân a fi niște familiste convinse și fidele actualilor parteneri. Pe de altă parte, piesa este un dar adus pentru Viktor Drobysh, cu ocazia zilei sale de naștere, chiar dacă tot el este autorul lucrării.

Pentru a rezona și mai mult vizual, ambele cântărețe au ieșit pe scenă îmbrăcate în ținute de culoare neagră.

cats

Foto: captură video