Ce poate fi mai frumos decât un cuplu fericit, care își așteaptă copilul? Asta ne-am întrebat, atunci când i-am văzut pentru prima oară pe soții de mai jos. Ea este însărcinată în ultimul trimestru și adoră să danseze, iar el pur și simplu o sorbește din priviri.

Clipul pe care îl veți urmări mai jos a fost realizat și împărtășit de către Mimi Ikonn – o femeie de afaceri din Toronto, care, alături de soțul ei Alex, sunt în așteptarea primului lor copil. Filmulețul lung de câteva secunde a fost urmărit de peste 700 de mii de ori. Soți dansează pe fundalul melodiei „Te Extrano”:

„Nu renunțați la dans, chiar dacă vă simțiți timizi sau nu credeți că sunteți dansatori foarte buni. În viață, contează doar cât te de frumos te-ai distrat”, spune Mimi, aflată în a 39-a săptămână de sarcină.

Keep dancing through life- even if you feel shy and don’t think you are a good dancer… At the end of the day- as long as you are having fun, that’s what matters in life – ❤️ with @alexikonn The rest of dance is on @alexikonn Insta #babybump #39weeks #9months P.S. The song is called Te Extrano🎶

A video posted by # Mimi Ikonn (@mimiikonn) on

Mimi Ikonn este fondatoare a brandului Luxy Hair, specializat în producerea extensiilor naturale de păr. A lansat această afacere după ce a căutat fără vreun succes extensii de păr calitative, în contextul propriei nunți.

mimi-alex-wedding

Pagina de Instagram a frumoasei antreprenoare este urmărită de peste 1,1 milioane de internauți.

Mimi și Alex au și alte clipuri devenite virale pe rețelele sociale:

Bachata after a long workday with @alexikonn ❤️ and Booboo❤️ the dance continues on @alexikonn Insta 😝

A video posted by # Mimi Ikonn (@mimiikonn) on

And sometimes we dance Salsa in the mornings 😂💃🏽 with @alexikonn

A video posted by # Mimi Ikonn (@mimiikonn) on

Foto: Instagram, luxyhair.com

Distribuie articolul: