Bloggerul Dragoș Galbur, este de profesie stomatolog. Recent, într-un interviu acordat Portalului de știri UNIMEDIA, Galbur a explicat cum i-a venit ideea topului politicienilor cu dantură proastă și care sunt efectele acestui clasament.

Invitat în studioul UNIMEDIA, Dragoș Galbur a povestit cum a venit ideea clasamentului politicienilor care au o dantură proastă și recunoaște că a fost cauzat de un “defect” al profesiei. “Trebuie să recunosc că atunci când comunic cu un om, mă uit la starea dinților, deja e un defect profesional, cred. Primul politician care mi-a atras atenția a fost Mark Tcaciuk, apoi am observat mai mulți”, a povestit Dragoș.

Stomatologul și bloggerul declară că dantura este un accesoriu important pentru o imagine impecabilă a unei persoane publice. “În primul rând o persoană publică nu are scuza de a nu arăta bine – este cartea lui vizită. Omul privește mai întâi aspectul fizic, deși cred că fiecare trebuie să arate bine. Eu i-am lăudat pe cei care merită”, a recunoscut Galbur și a dat și câteva nume în acest sens.

Dragoș este foarte mândru că topul său nu a fost doar citit și preluat de mass-media de la noi, clasamentul și-a atins scopul și are un efect foarte bun asupra imaginii politicienilor. “Vreau să specific că două persoane care erau în acel top și-au tratat deja dinții și acum arată bine. Am surse sigure care mi-au confirmat”, a spus bloggerul foarte mândru.

Distribuie articolul: