Dacă nu creazi în sărbători ale iubirii, dar simți că ai nevoie de o doză de inspirație în afaceri - acum e timpul cel mai potrivit! Pe data de 24 februarie 2018, în cadrul proiectului „Business Start” este organizat al doilea seminar motivațional, cu genericul „Doza de inspirație”. Speakerii de această dată chiar te vor inspira!

Timp de 3 ore, Iolanta Mura, femeie de afaceri, Boris Foca, project manager Paynet, Ana Platonov, fondatoare Daria Room și Sergiu Crețu, director Vitra, vor împărtăși din secretele lor și vor răspunde la toate întrebările celor prezenți.

Iolanta Mura este una din cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi. A condus cu succes compania „Bemol”, iar în prezent realizează o emisiune la un post privat de televiziune, unde discută cu invitații… tot despre business.

Ana Platonov este femeia de afaceri care știe ce fel de business să lanseze și să gestioneze ca să aibă doar profit. De mai mult de un an Ana Platonov administrează Unofficial: Daria room – salonul de frumusețe care inspiră femeile și le oferă cele mai noi servicii de beauty. Despre cât cheltuiesc femeile ca să arate bine și cum reușește să-și mențină afacerea ne va povesti Ana Platonov pe 24 februarie!

Sergiu Crețu este cel  care la doar 32 de ani conduce Vitra. Este pasionat de aviație, astfel a apărut proiectul Moldova la înălțime, dar și de călătorii, de unde revine mai inspirat și plin de noi forțe. Pe 24 februarie Sergiu Crețu ne va povesti despre cum le reușește pe toate.

Boris Foca este  Project Manager Paynet și CEO & Founder Pay&Save – primul proiect de cashback din Republica Moldova, elaborat prin outsourcing pentru o bancă comercială de la noi. Între 2012 și 2014 a fost Director regional la Novensys Corporation, compania care a implementat Rovinieta și cardul de sănătate în România și conceptul de vinietă în Republica Moldova.

Aici găsiți mai multe detalii despre eveniment.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 februarie, ora 14.00, în incinta Banquet De Luxe Vinoteca (bd. Dacia, 27).

Un bilet costă 105 lei. Promoție – 3 bilete achitate = 1 bilet gratuit. Biletele pot fi cumpărate pe iTicket și paynet.