Noi descoperiri în cazul morţii lui Marilyn Monroe. Fiica unuia dintre cei mai cunoscuţi detectivi particulari de la Hollywood, Fred Otash, susţine că a descoperit note ale supravegherii făcute de tatăl său la locuinţa actriţei, spunând şi că Otash a fost prezent în noaptea morţii vedetei. Colleen Otash susţine că există note scrise ale supravegherii pe care tatăl său, detectiv particular, o făcea la locuinţa lui Marilyn Monroe. “Am ascultat-o pe Marilyn Monroe în timp ce murea”, scrie bărbatul într-una dintre notiţele sale, descoperite recent de fiica sa într-un spaţiu de stocare care aparţinea detectivului decedat între timp.

Notiţele lui Otash au fost publicate de către Hollywood Reporter şi printre ele există una care îl incriminează pe Robert Kennedy, cu care Marilyn Monroe avea o legătură amoroasă, la fel ca şi cu fratele său, John F. Kennedy. Discuţia ar fi avut loc înainte de moartea actriţei, pe 5 august 1962, “Ea e în dormitor şi Bobby ia perna şi o sufocă în dormitor, ca să îi împiedice pe vecini să asculte. În sfârşit nu se mai aude niciun zgomot şi el caută să iasă de acolo cât mai rapid”, sună ceea ce a scris detectivul.

Din păcate, nu există nicio bandă audio care să confirme veridicitatea descoperirii notiţelor. Legendara actriță și sex-symbol Marilyn Monroe a fost găsită moartă pe 5 august 1962, de menajera ei, Eunice Murray.

Sursa:realitatea.net 

Distribuie articolul: