DoubleV și Formal One, două trupe de muzică electronică din Republica Moldova, unii dintre cei mai de succes dj moldoveni, continuă seria de colaborări cu Armada Music și lansează un follow up la prima lor colaborare, numit “Tortuga”. Single-ul a fost deja mixat în radioshow-uri, de artiști celebri ca W&W, Orjan Nilsen sau Antillas.

În decembrie anul trecut, DoubleV și Formal One au lansat piesa “Black Hawk”, fiind imediat remarcați de celebra casă de discuri Armada, la care au și semnat piesa. Se pare că, ăsta e doar începutul. De precizat că Armada Music este una dintre cele mai mari și celebre case de discuri și producție de muzică electronică din lume, aparținând vestitului DJ Armyn van Buuren. Acestei case de producție îi aparține și dreptul exclusiv de colaborare cu Andrew Rayel, vestitul dj care ne-a oferit de curând un intreviu exclusiv.

 

Double VAmintim, că în 2010 Vasile şi Vadim, au început în glumă proiectul DoubleV, care a primit mai târziu nenumărate aprecieri din partea criticilor, dar şi a publicului.

Formal OneFormal One alias Dmitri Golban este un producător şi designer de sunet moldovean. A început să producă muzică atunci când avea doar 17 de ani. Puţini oameni ştiu că el este persoana care a creat două dintre cele mai populare soundbank-uri pentru Sylenth1 şi Zebra 2, iar sunetele sale le puteţi auzi în piese de Armin van Buuren, Skrillex, Tiesto, Myon & Shane 54 şi o mulţime artişti de top.

Distribuie articolul: